Jelenlegi helyDr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia®

Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia®


Írta . - Beküldve 24 november 2013

A Magyar Olimpiai Akadémia és a Magyar Diáksport Szövetség köszönti azoknak az iskoláknak a tanulóit, felkészítőit, akik már neveztek a dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® III-IV. vagy V-VI. korcsoportos versenyére.

Ezúton értesítjük azokat a felkészítőket, akik még nem nevezték csapatukat, hogy december első hetében, a gyakorló fordulóval kezdetét veszi a 2013/2014. tanévi olimpiatörténeti vetélkedősorozatunk, ezért mihamarabb nevezzenek, és a megadott feladatokból kezdjék el (vagy folytassák) tanítványaik felkészítését.

Az elektronikus nevezés folyamatának befejezéseként, a zöld színű „jóváhagyott” felirat megjelenését követő egy órán belül megérkezik az iskola e-mail címére a belépési név és a jelszó. Ennek megtörténtéről visszajelzést kérünk az értesítő levélben megadott e-mail címre.

„Reméljük, hogy a jubileumhoz érkező vetélkedősorozat az idei tanévben még több tanulót, pedagógust ösztönöz arra, hogy alaposabb ismereteket szerezzen a hazai és a nemzetközi olimpikonok életútjával, eredményeivel kapcsolatban. Célunk, hogy minél több diák ismerje dr. Posta Sándor, dr. Halassy Gyula, vagy Kozma István, Pézsa Tibor, Hammerl László, Sákovicsné Dömölky Lídia és a többi olimpiai bajnok, valamint az olimpiákon részt vevő versenyzők nevét, akik dicsőséget, elismerést szereztek hazánknak, és akiknek teljesítményére mindig emlékeznünk kell.

Bízva együttműködésükben és aktív részvételükben, ezennel szívből ajánljuk a 2013/2014. tanévi dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia® vetélkedőrendszerét.”

Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke
Dr. Aján Tamás, a Magyar Olimpiai Akadémia elnöke
Dr. Jakabházyné Mező Mária, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkáraA Magyar Diáksport Szövetség honlapja