Jelenlegi helyRegisztráció az akkreditált továbbképzéseinkre

Regisztráció az akkreditált továbbképzéseinkre


Írta . - Beküldve 20 február 2014

Ma hajnalban elindult a regisztráció az akkreditált továbbképzéseinkre, amely az alábbi linken található: http://www.met-info.com/eles/login.php 

Kérek mindenkit, hogy amint tud, jelentkezzen a legközelebbi (időben és helyszínben) képzésre, mert a képzések létszáma limitált.

Néhány információ a regisztrációhoz és a jelentkezéshez:

-
A rendszer automatán kommunikál, azaz a szintlépések során (befogadja a regisztrációt, befogadja a képzési jelentkezést, stb) automatikus e-mailt kap majd a jelentkező az éppen aktuális állapotáról és teendőiről. Célszerű tehát az e-mailekre sűrűn ránézni és a SPAM/KUKA mappát is megnézni, hiszen bizonyos levelezőrendszerek az ilyen általános feladó-címeket szeretik SPAMbe/KUKÁba tenni.

-
A regisztrációhoz szükséges a pedagógusazonosítójuk, így azt tartsák készenlétben, keressék elő.

- Ha a regisztrációval bárki elakad, akkor Tóth Krisztinát bátran lehet keresni telefonon. Jó tanács, ha valamelyik folyamat elakad, akkor arról az oldalról egyprint screent kell készíteni, hogy elkerülhető legyen a hiba pontatlan körülírása. (Print Screen gomb minden billentyűzeten található.)

- Ezen a héten pénteken már megkezdődik a képzés Kecskeméten, a Református Gimnáziumban.

-
Aképzések egyik hét péntekén kezdődnek, majd egy hét távoktatást követően a következő (második) hét szombatján érnek véget egy teszt kitöltésével, amely sikeres kitöltését követően tanúsítványt kapnak erről és jóváírhatják majd maguknak a 30 kreditpontot.

-
A képzéseken sajnos nem tudunk ellátást (étel, ital) biztosítani, azt sajnos a résztvevőknek kell megoldaniuk.

- A képzések tanúsítványa előreláthatólag a Megyei Diáksporton keresztül jut el hozzátok.


A Magyar Diáksport Szövetség honlapja