Jelenlegi helyA "Diáksportért" kitüntetés 2015

A "Diáksportért" kitüntetés 2015


Írta . - Beküldve 19 június 2015

A Bács-Kiskun Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület alelnöke, Tóth Imre a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) legnívósabb díját nyerte el az idei tanév végén. Május 28-án az MDSZ éves küldöttgyűlésén került sor a „Diáksportért” díjak átadására.

Alelnök úr a Kecskeméti Református Gimnázium igazgatóhelyettese. Elsőként jelent meg a Floorball sportág képviselői között, mely mára már a Diákolimpia legnagyobb számú csapatversenyének számít. Sportágát diákolimpiai versenyeken szervezőként, rendezőként és edzőként is képviseli. Egy személyben bonyolítja a floorball sportág csoportbeosztásait, figyelemmel kíséri az országban működő iskolai csapatok fejlődését valamint eredményeit. Iskolájában töretlen lelkesedéssel tartja a Floorball edzéseket, melyekkel egyre több sikert ér el. Több országos döntős dobogós helyezéssel és még több pontszerző eredménnyel büszkélkedhet, melyekkel a megyei eredményeket is erősíti. Aktívan figyelemmel követi a diákolimpia és a Diáksport mindennapjait. Alelnökként építően vesz részt a megyei diákolimpiai rendszer zökkenőmentes működtetésében. Ötleteivel, javaslataival segíti a teljes versenyrendszert.

A Bács-Kiskun Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület nevében gratulálunk és köszönjük munkáját!A Magyar Diáksport Szövetség honlapja