Jelenlegi helyKedves Testnevelő Tanárok, Intézményvezetők, Támogatók!

Kedves Testnevelő Tanárok, Intézményvezetők, Támogatók!


Írta kgy - Beküldve 07 szeptember 2021

“Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.” (grönlandi közmondás)

Én hiszem, hogy mi együtt képesek vagyunk tovább haladni a megkezdett úton!

Az eredmények köteleznek bennünket, mutatják számunkra az utat. Ezt érezzük mindannyian. Bízom abban, hogy a következő tanévben is tovább írhatjuk Bács-Kiskun Megye diáksportjának sikertörténetét, az iskolákkal és a fenntartókkal együttműködve, egymást segítve, töretlen tenni akarásunkkal, szorgalmunkkal megfelelünk az új kihívásoknak.

Az elmúlt tanév Diákolimpia® versenyeinek nagy része a világjárvány miatt meghiúsult. Ez az időszak pedagógusnak, szülőnek és gyermeknek egyaránt nagy próbatétel volt. Hiányzott a Diákolimpia® versenysorozata, annak egyedi hangulatával, izgalmával, szellemiségével. Hiányzott a mozgás, a társas érintkezések, melyek természetes részei az életüknek, melyek hozzájárulnak a mentális és fizikai kiegyensúlyozottsághoz.

Másfél év mozgásszegény időszak után a mi feladatunk most, hogy hívjuk fel a figyelmet a mindennapos testmozgás fontosságára, teremtsük meg a lehetőséget a rendszeres sportolásra, a közösségi élmények megszerzésére, szem előtt tartva valamennyiünk egészségét, biztonságát.

Reménykedünk, hogy ebben a tanévben megvalósulhatnak a megszokott Diákolimpia® versenyek. A pedagógusok és a tanulók már „kiéhezve” várják a megméretteté seket.

A 2021/2022. tanévre mindenkinek jó egészséget, jó munkát, sportszerű versenyeket, emlékezetes pillanatokat kívánok!

Zsámboki Anna
a Bács-Kiskun Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület elnöke


A Magyar Diáksport Szövetség honlapja